Enkelt, eller hur?

Meditation behöver inte vara så svårt. Det behöver egentligen inte vara svårare än att följa de här tre stegen:

  1. Finn en tyst plats och tid att meditera.
  2. Sätt dig bekvämt och fokusera på dina andetag.
  3. Tillåt dig att ta lite tid att känna in tankar och/eller känslor som kan ha kommit till dig under meditationen.

Enkelt, eller hur? Det som faktiskt KAN vara lite klurigt att få till när det gäller att meditera är att ta sig tiden att göra det. Vi lever idag mestadels hektiska liv med fullspäckade scheman och det kan vara svårt att klämma in så lite som fem minuters meditation. Det blir enklare att få till tid till meditation och avslappning genom att boka in det i kalendern, och genom att anmäla dig till en kurs så blir det ännu lättare! Avsätter du tid för en meditationskurs, som du dessutom investerat pengar i, så nog kommer du att meditera 🙂 På en kurs har du dessutom det kärleksfulla stödet från kursledaren och av de övriga deltagarna som stöttar dig i att meditera.

Ju oftare du mediterar, desto oftare får du och din baby uppleva djup avslappning. På ZEN MAMAs förlossningsförberedande meditationskurs får du härlig lugn-och-ro-tid för dig och ditt barn. Du får även träffa andra som väntar barn och får värdefull tid att utbyta tankar och erfarenheter. Är du intresserad av att gå kursen så kan du anmäla dig här. Varmt välkommen!

namn