Det där med egen tid…

Du kan inte dricka från en tom mugg… I våra oftast fullspäckade liv kan omsorgen om oss själva ibland halka lite (eller mycket) på efterkälken. Vad gör du för att fylla på pluskontot i livet? Hur slappnar du av? Hur tar du hand om dig själv? Prioriterar du dig själv eller prioriterar du annat före dig själv? Vad gör du för att vara snäll mot sig själv?

Kanske är du en person som är bra på att ta hand om dig själv, eller så är du en som glömmer bort dig själv för det mesta. Oavsett hur du brukar göra, kan du planera in något extra bara för dig själv idag? Fråga dig själv nu: vad skulle ge mig glädje idag? Vad skulle få mig att må lite bättre? Vad skulle värma mitt hjärta några grader? Är det ett varmt härligt bad, att se en film du blir glad av eller kanske att meditera en liten stund? Vad det än är så GÖR DET.

 Ta hand om dig. Du är fantastisk ❤️

namn2