Ett sant mirakel

Vi människor är ofta ganska obrydda när det kommer till barnaalstrande och befruktning. När allt kommer omkring föds det barn varje sekund på Jorden, så vad är grejen? Men, fundera lite vidare… Tänk nu på de miljontals förbindelser som behövs för att skapa ett barn. Ditt barn. Varje del av ditt barn – hjärta, lungor, naglar, ögonfransar och så vidare – kräver en alldeles egen genetisk ritning för att skapas. Vid varje steg måste allt gå rätt till för att denna unika ”produkt”, ditt barn, ska bli frisk och hel. Det fantastiska är också att allt detta sker helt utan att du behöver lägga dig i. Kanske behövde du hjälp på traven i början med IVF, men sedan har kroppen tagit över med sin inbyggda intelligens. I varje stund skapar din kropp ditt barn, ger det liv och näring. När du verkligen stannar upp och reflekterar över detta inser du graviditetens mirakulösa natur. Ditt barn är ett mirakel!

namn2