Hur viktigt är avkoppling för dig?

Går du i väntans tider och förbereder dig inför den stundade födseln? Boar, shoppar bebiskläder och funderar på namn? Oavsett vad dina förberedelser består av så hoppas jag att du kan varva ner och få lite välbehövlig vila för hjärna och kropp. Har du inte tidigare prövat att meditera så rekommenderar jag starkt att du gör det nu. Om du aldrig har prövat förut kan till och med så lite som 5 minuter om dagen göra enorm skillnad. Meditation under graviditeten är högst välgörande. Meditation lugnar sinnet och minskar ångest och oro, ger dig bättre sömn, skapar en positiv tankegrund inför födseln, hjälper dig att lära känna ditt barn och minskar risken för postpartumdepression. Ju oftare du mediterar, desto oftare får du och din baby uppleva djup avslappning.

namn2