Hur viktigt är avkoppling för dig?

Sommaren lunkar på i sakta mak. Har du semester eller har du redan semestrat klart? Kanske går du i väntans tider och förbereder dig inför den stundade födseln? Vilket som än gäller för dig så hoppas jag att du kan varva ner och få lite välbehövlig vila för hjärna och kropp. Har du inte tidigare prövat att meditera så rekommenderar jag starkt att du gör det nu. Sommaren är en bra tid att inleda en god meditationsvana på och om du aldrig har prövat förut kan till och med så lite som 5 minuter om dagen göra enorm skillnad. Meditation under graviditeten är högst välgörande. Meditation lugnar sinnet och minskar ångest och oro, ger dig bättre sömn, skapar en positiv tankegrund inför födseln, hjälper dig att lära känna ditt barn och minskar risken för postpartumdepression. Ju oftare du mediterar, desto oftare får du och din baby uppleva djup avslappning.

vdfdsfsfaa

På kursen Harmonisk graviditet och förlossning med kursstart 15 augusti får du bland annat pröva på olika typer av kraftfulla guidade meditationer för att hjälpa dig att komma ner i varv och finna ditt inre lugn. Fortfarande finns platser kvar! Läs mer och anmäl dig här.

TIPS! Fram till 3 augusti kan du vinna en plats på kursen! Hitta @zenmama.sverige på Instagram för att läsa mer. 

namn2