Skillnaden – efter bara 1 timme!

”Vilken skillnad det är på hur jag mår när jag kommer till kursen och hur jag mår efter en timme här. Jag är så mycket lugnare och i en helt annan sinnesstämning”

Dessa fina ord fick jag från en deltagare på min kurs och de värmde i hjärtat kan jag säga. För det är ju precis därför som jag håller kurser för och coachar gravida. Att jag kan ge kvinnor stunder av avkoppling och lugn i sin vardag är så härligt. När mamma mår bra och tar hand om sig själv så får ju också barnet en avslappningsstund. Det är en bonus, jag får inte bara möjlighet att boosta mamma utan även bebis! Snart lanserar jag min mycket uppskattade kurs i webbformat, så att fler kan ta del av det exklusiva innehållet.

Hur du är gör under graviditeten för att hitta stunder av avkoppling är egentligen oväsentligt, det viktigaste är att du tar dig tid. Tycker du om att lyssna på lugn musik, meditera eller ta en skogspromenad? Ta dig tiden! Våra liv är ofta hektiska och det är så värdefullt att stanna upp då och då och checka in med dig själv och din kropp under graviditeten, och kanske fråga dig själv: vad behöver jag och min kropp just idag?

De där stunderna av lugn och att återknyta kontakten inåt kommer du ha stor nytta av inför födseln. En fördjupad kontakt med dig själv och dina inre resurser under graviditeten kommer du även kunna plocka fram när det är dags för den stora dagen – dagen då du får träffa ditt barn och påbörja en ny era i ditt liv som förstagångsmamma eller flerbarnsmamma.

namn2