När är egentligen rätt tillfälle för detta?

Den bästa platsen att meditera på är där du är. Den bästa tiden att meditera på är närsomhelst. Om vi bara kan meditera när det är på rätt tid och på rätt plats, när förhållandena är precis rätt, när vi har rätt musik, rätt rökelse, rätt hörlurar eller rätt meditationskudde så snuvar vi oss själva på den kraft som meditation har att enkelt och effektivt, närsomhelst och varsomhelst, låta oss vara i nuet och finna vårt flow, istället för att försöka kontrollera upplevelsen för att den ska bli så ”optimal” som möjligt.

Har du aldrig prövat att meditera är min starka rekommendation att testa! Meditation under graviditeten är högst välgörande. Om du aldrig har prövat förut, kan till och med så lite som 5 minuter om dagen göra enorm skillnad. Meditation lugnar sinnet och minskar ångest och oro. Att meditera ger dig bättre sömn, skapar en positiv tankegrund inför födseln, hjälper dig att lära känna ditt barn, och minskar till och med risken för depression efter förlossningen.

Ju oftare du mediterar, desto oftare får du och din baby uppleva djup avslappning.

namn