Jag är så lyckligt lottad

”Jag är jättenöjd med kursen. Blandningen mellan teori av förlossningsförloppet och meditation var toppen! Och allt detta med en holistisk syn som jag tycker mycket om. Meditation var nytt för mig men så värdefullt under de sista veckorna av min graviditet för att hitta harmoni och lugn samt skapa en kontakt med min kropp och mitt barn. Jag skulle rekommendera alla att gå den här kursen för att komma in i ett lugn inför förlossningen och att ha ett lugn under graviditeten. ”

När det kommer feedback från tidigare deltagare på min meditationskurs så känner jag sådan oerhörd tacksamhet. Tacksamhet till de modiga kvinnor som tagit tid att satsa på sig själva för att få välbefinnande under graviditeten och samtidigt bädda för en bra förlossningsupplevelse. Jag är även tacksam mot mig själv för att jag vågade ta klivet och förverkliga de tankar och idéer jag haft i så många år, tankar som nu resulterat i ZEN MAMA. Inom kort lanserar jag min oerhört uppskattade kurs som en exklusiv webbkurs, håll utkik efter den!

Jag känner mig så oerhört lyckligt lottad att få möta de kvinnor som väljer min kurs och som kommer till mig för individuell coaching för det finns ingen bättre känsla än att veta att jag bidragit med något positivt till en annan människa. En dag av tacksamhet helt enkelt. Vad är du tacksam för idag?