Ett nytt decennium…

Jag har alltid älskat nyårsdagen. Känslan av nystart, fylld av energi och förhoppningar. Traditionen i min familj har alltid varit att på nyårsdagen sätta tonen för resten av året genom att göra sådant som man vill fylla resten av året med. Mitt fokus har idag varit meditation. Att ta hand om mig själv, bland annat genom att fortsätta med min  dagliga meditationsritual, är något jag vill lägga mer fokus på under det kommande året, eller för resten av livet rättare sagt. 

Jag började morgonen med min vanliga 20-minuters meditation, något som grundar mig och gör mig beredd att möta vad dagen än har att erbjuda. Och i jullovstider då mina rastlösa barn gnabbas konstant med varandra är meditationen guld för att hitta det där extra tålamodet som behöver plockas fram då 🙂 Under dagen då jag vinkat hejdå till barnen som åkt till landet med mormor och bonusmorfar blev det mer meditation i form av att lyssna på några guidade meditationer med inspirerande innehåll. Framemot kvällen bjöd himlen på en makalös färgkavalkad som enligt mitt Instagramflöde verkar ha förekommit i stora delar av landet. Så vackert! Jag har njutit i stort av den bubblande nyårsdagsenergin och hoppas att du också haft en härlig start på året!

2020 är här… Ett nytt decennium, nya möjligheter till personlig utveckling och förändring. Har du tänkt på vad du vill skapa under det kommande årtiondet? Idag blickar vi framåt mot det nya, fulla av hopp och tilltro till allt det fantastiska det för med sig. 

”The past is to learn from, the present is for embracing new things, and the future is for setting hopes”.

Gott nytt 2020 önskar jag er alla! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.