Gravidcoaching

Hur värdefullt skulle det vara för dig om du kunde få ett medkännande, professionellt och kärleksfullt stöd under din graviditet? Oavsett vad din känslomässiga oro, smärta eller rädsla består av är ett coachingtillfälle med mig en plats där du tryggt kan komma till insikt om, och läka, det du behöver för att känna trygghet och styrka under din resa in i moderskapet.

Min avsikt är att stödja dig i att nå klarhet, lugn och ro i dig själv och att få djupare kontakt med ditt barn. Vissa har beskrivit en session med mig som ett helande av kropp, sinne och själ. Den specifika läkning som du kommer att få beror på vad du har för behov just nu. Jag använder min intuitiva förmåga för att hitta eventuella undermedvetna blockeringar som kanske gör dig spänd eller orolig.

  • Din specifika situation – sessionen är personlig och konfidentiell
  • Hitta ditt inre lugn och din inre kraft genom samtalsteknik och holistiska metoder
  • Personligt utformade avslappningsövningar, visualiseringar och mindfulnessövningar som kan användas i din vardag
  • Öka din självkänsla och ditt självförtroende under graviditeten och inför förlossningen

Under en session med mig kommer du sannolikt att uppleva avkoppling. Jag använder mig av samtalsteknik och olika holistiska metoder för att ta reda på vad just du behöver under din session. Vi har en öppen diskussion om dina tankar, känslor och eventuella rädslor. Kanske behöver du bara prata, eller så jobbar vi lite djupare med avslappning, visualisering och riktad coaching. Många av mina klienter upplever varaktiga fördelar från bara en session, men jag rekommenderar ett par behandlingar för att du ska nå den avslappningsnivå som krävs för att känna dig i balans. Tillsammans etablerar vi en plan som fungerar för dig.

Graviditet och moderskap kan öppna upp ett hav av frågor och funderingar. Det som fungerar för en person fungerar inte alltid för en annan och svaren är inte alltid solklara. En stor del av resan in i moderskapet är att lära dig att lita på dig själv och att tro på din egen visdom och intuition som mor. Känslor som ångest, rädsla och osäkerhet kring födseln eller vad det innebär att vara mamma kan uppstå. Tid lagd på en session med mig är tid som kan hjälpa dig att möta och omfamna det okända – så att du kan känna dig lugnare och mer känslomässigt balanserad under graviditet och förlossning.

Moa Mikagård – utbildad coach och meditationslärare

Jag är utbildad meditationslärare, Calm Birth™-instruktör och gruppcoach. Jag är även utbildad inom samtalsmetodik samt olika kroppsterapier och behandlingsmetoder med intuitiv och holistisk inriktning. I grunden är jag barnmorska. Läs mer…

För att boka gravidcoaching: skicka en bokningsförfrågan till info@zenmama.se eller kontakta mig via kontaktformuläret.

En session tar ca 1,5 h och kostar 750 kr. Halva priset på sista sessionen när du bokar tre sessioner.

Plats: Stockholm Healing Center, Karlbergsvägen 54, Stockholm eller via Skype.